Djäknegatan 27 C

Djäknegatan 27 C

Slutpris

1 970 000 kr


Kapellgärdet— Uppsala

Djäknegatan 27 C


Slutpris
1 970 000 kr

Kapellgärdet— Uppsala

2,5:a som har funktionen av en 3:a med uteplats finns nu till salu. Lugnt område med fina lekplatser och gott om grönytor. Bilfritt inne på området gör det barnvänligt. Centralt läge med bekvämt gång och cykelavstånd till centrum. Bekvämt boende i markplan, med både tvättstuga och barnvagnsförråd på samma våning. Vindsförråd finns samt cykelförråd utanför entrén.

Trevlig uteplats som vetter mot grönområde. Lägenheten består av hall med plats för avhängning av ytterkläder samt badrum med klinker på golv och kaklade väggar. Ett sovrum med plats för dubbelsäng samt ett mindre rum som kan användas som barnrum/arbetsrum eller klädkammare. Fint vardagsrum och ett kök som har matplats för 6 personer. Innanför köket finns ett utrymme som idag används som skafferi och förråd, men även kan användas som klädkammare.
OBS bredband ingår i månadsavgiften!


Boarea
57 kvm
Avgift
3 734 kr/mån
Driftkostnad
374 kr/mån
Rum
2 rum (0 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2014-12-11

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.