Fålhagsleden 13 / Fålhagen / Uppsala

Slutpris
3 480 000 kr
Referensnummer
167 630
Boarea
101 kvm
Avgift
5 789 kr/mån
Driftkostnad
428 kr/mån
Sovrum
3 Sovrum
Såld
2014-04-11
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Fålhagsleden 13 såldes av oss 2014-04-11. Se alla våra försäljningar i Uppsala

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fålhagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med perfekt pendlarläge i Fålhagen finner ni denna 4:a med två balkonger i modern fastighet från 2010!

Planlösningen innefattar hall med plats för avhängning samt ingång till rymlig klädkammare med ytterligare förvaringsmöjligheter, tre bra sovrum, varav ett av sovrummen har utgång till den mindre balkongen, samt luftigt vardagsrum med öppen planlösning mot kök/matplats. Från vardagsrummet når ni även den stora och fantastiska balkongen med inglasning åt två håll. Vidare finner ni det trivsamma köket med vit skåpinredning, trevlig matplats för ca 4-6 personer invid fönsterparti samt full maskinell utrustning. Lägenheten disponerar även två badrum, varav ett lite mindre.

I denna del av Fålhagen bor ni med närhet till både city och resecentrum, samt med mataffär, sushirestaurang och pizzeria runt husknuten.
Varmt välkomna till Fålhagsleden 13!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.