Fålhagsleden 5 B / Fålhagen / Uppsala

Slutpris
1 620 000 kr
Boarea
31.5 kvm
Avgift
2 042 kr/mån
Driftkostnad
270 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2015-01-22
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Fålhagsleden såldes av oss 2015-01-22. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Fålhagsleden

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fålhagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ljus och välplanerad etta i 1930-talshus med perfekt pendlarläge, sex minuters promenad från tågperrongen! Bostaden har en trevlig planlösning och erbjuder en hall med plats för avhängning samt två inbyggda garderober, ett renoverat badrum (2010), ett kök med matplats samt ett lättmöblerat vardagsrum med utgång till stor balkong. Lägenheten är placerad på våning två i en stabil förening med god ekonomi. Till lägenheten hör även ett vindsförråd och ett källarförråd.

Fålhagen är ett av Uppsalas absolut mest eftertraktade lägen. Området gränsar till Uppsala city med all dess puls samt till resecentrum. Stora delar av Uppsala universitet finns på kort cykelavstånd.

Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.