Fältspatsvägen 2 / Eriksberg / Uppsala

3: i Eriksberg

Slutpris
2 200 000 kr
Referensnummer
139 709
Boarea
71 kvm
Avgift
3 919 kr/mån
Driftkostnad
80 kr/mån
Sovrum
2 Sovrum
Såld
2014-03-14
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Fältspatsvägen 2 såldes av oss 2014-03-14. Se alla våra försäljningar i Uppsala

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Eriksberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Bo i lugna och lummiga Eriksberg i denna renoverade trea. Lägenheten ligger bekvämt en halvtrappa upp i huset. Planlösningen är mycket tilltalande och fördelar sig på möblerbar hall, kök i charmig originalstil, vardagsrum med stora fönster och ett burspråk som ger ett härligt ljusflöde. Härifrån når man även balkongen i ett lugnt läge mot innergården. Vidare finns två sovrum och ett stamrenoverat badrum. Hela lägenheten har ljusa och moderna ytskikt. Lugn och grön innergård med mycket trevlig grillplats och pergola. Här bor ni med närhet till Hågadalen med fina strövområden. Gångavstånd till Västertorg med bl a affärer, vårdcentral och bank. Dagis och skola i närområdet. Cykelvägar och bra bussförbindelser till Centrum.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.