Fänkålsgatan 15 / Årsta / Uppsala

Slutpris
1 200 000 kr
Referensnummer
111 029
Boarea
43 kvm
Avgift
2 291 kr/mån
Såld
2014-05-30
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Fänkålsgatan 15 såldes av oss 2014-05-30. Se alla våra försäljningar i Uppsala

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Årsta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välplanerad 1,5:a med stor sovalkov och balkong i populära Årsta. Hall med förvaring och avhängning. Fint arbetskök som nyligen delvis har renoverats med bl.a. ny diskho, bänkskiva, kakel och fläkt samt pulverlackerade köksluckor. Rymlig och praktisk sovalkov som har plats för större säng. Modernt badrum med svart klinkergolv och vitkaklade väggar. Ljust vardagsrum med plats för både soffa och matplats. Utgång till den stora balkongen med morgon/förmiddagssol. Smidigt med förråd som ligger på samma våning som lägenheten i trapphuset.
Nära busshållplats med goda kommunikationer till city samt gångavstånd till Gränby Centrum. Trevlig bostadsrättsförening med flertalet gemensamma utrymmen och aktiviteter som t.ex. gym, bastu, tennisbana och boulebanor.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.