Fjärdhundragatan 44 / Svartbäcken/Tunabackar / Uppsala

4,5:a om 79 kvm i Tunabackar

Slutpris
2 000 000 kr
Referensnummer
149 547
Boarea
79 kvm
Avgift
3 412 kr/mån
Driftkostnad
235 kr/mån
Sovrum
3 Sovrum
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Såld
2014-09-15
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Fjärdhundragatan 44 såldes av oss 2014-09-15. Se alla våra försäljningar i Uppsala

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Svartbäcken/Tunabackar är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ljus och mycket trivsam och fin lägenhet om 79 kvm som är ombyggd från 2 till 3 sovrum. Genomgående ljusa laminat- och ekparkettgolv, ljusmålade väggar och några fondtapeter. Hall med bra förvaringsytor i skjutdörrsgarderob med speglar. Matrum med plats för 6 personer och utgång till södervänd balkong mot skogsallé och helt utan insyn. Vardagsrum med fransk balkong. 3 sovrum i varierande storlekar. Kök med delvis utbytta maskiner, nya bänkskåp och arbetsskivor. Badrum med kakel, klinker och badkar. En ljus och fin lägenhet som bör upplevas på plats.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.