Flogstavägen 5 A

Flogstavägen 5 A

Slutpris

960 000 kr


Flogsta— Uppsala

Flogstavägen 5 A


Slutpris
960 000 kr

Flogsta— Uppsala

3:a i seniorboendet Ekeby Hus, 55+

Välkommen till en ljus 3:a på andra våningsplanet i populära seniorboendet Ekeby Hus för 55+. Lägenheten har ett mycket bra läge med fönster mot den trevliga innergården där förmiddagssolen kommer in. Dessutom finns en inglasad balkong i sydvästligt läge med eftermiddags- och kvällssol.

Visningen börjar med samling i foajén kl 12.00 för rundvandring i Ekeby Hus stora utbud av gemensamhetslokaler och servicefunktioner, för att sedan gå vidare till bostadslägenheten.

Som bostadsrättsinnehavare på Ekeby Hus får man tillgång till så mycket mer än bara en bostad. Social samvaro underlättas av en rad gemensamhetslokaler såsom samlingsrum, bibliotek, biljardrum, musikrum och den stora fina matsalen. Vävstuga, snickarbod och trädgårdsland möjliggör fritidsaktiviteter. För bättre hälsa finns gymnastiksal, motionsrum och sköterskemottagning. Annan bra service fås genom friser- och fotvårdsmottagning, vaktmästare, expedition och städhjälp. Får man gäster finns två gästrum att hyra, vidare finns en vacker festmatsal med tillhörande pentry.
Ekeby Hus är en anläggning helt anpassad efter de boendes egna önskemål i fråga om service, trygghet, integritet och komfort. I trädgården och gemensamhetslokalerna träffas man för diverse aktiviteter såsom bridge, boulespel, gymnastik, föredrag, studiecirklar, musiklyssning och mycket mera.

Läs vidare på:
www.ekebyhus.se

Missa inte detta tillfälle. Välkommen på visning!


Referensnummer
32 336
Boarea
74 kvm
Avgift
8 063 kr/mån
Driftkostnad
262 kr/mån
Sovrum
2 Sovrum
Såld
2014-10-06

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.