Flogstavägen 5 A / Flogsta / Uppsala

3:a i seniorboendet Ekeby Hus, 55+

Slutpris
960 000 kr
Referensnummer
32 336
Boarea
74 kvm
Avgift
8 063 kr/mån
Driftkostnad
262 kr/mån
Sovrum
2 Sovrum
Såld
2014-10-06
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Flogstavägen 5 A såldes av oss 2014-10-06. Se alla våra försäljningar i Uppsala

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Flogsta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en ljus 3:a på andra våningsplanet i populära seniorboendet Ekeby Hus för 55+. Lägenheten har ett mycket bra läge med fönster mot den trevliga innergården där förmiddagssolen kommer in. Dessutom finns en inglasad balkong i sydvästligt läge med eftermiddags- och kvällssol.

Visningen börjar med samling i foajén kl 12.00 för rundvandring i Ekeby Hus stora utbud av gemensamhetslokaler och servicefunktioner, för att sedan gå vidare till bostadslägenheten.

Som bostadsrättsinnehavare på Ekeby Hus får man tillgång till så mycket mer än bara en bostad. Social samvaro underlättas av en rad gemensamhetslokaler såsom samlingsrum, bibliotek, biljardrum, musikrum och den stora fina matsalen. Vävstuga, snickarbod och trädgårdsland möjliggör fritidsaktiviteter. För bättre hälsa finns gymnastiksal, motionsrum och sköterskemottagning. Annan bra service fås genom friser- och fotvårdsmottagning, vaktmästare, expedition och städhjälp. Får man gäster finns två gästrum att hyra, vidare finns en vacker festmatsal med tillhörande pentry.
Ekeby Hus är en anläggning helt anpassad efter de boendes egna önskemål i fråga om service, trygghet, integritet och komfort. I trädgården och gemensamhetslokalerna träffas man för diverse aktiviteter såsom bridge, boulespel, gymnastik, föredrag, studiecirklar, musiklyssning och mycket mera.

Läs vidare på:
www.ekebyhus.se

Missa inte detta tillfälle. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.