Flogstavägen 5 D / Flogsta-Ekeby / Uppsala

Slutpris
795 000 kr
Referensnummer
33 600
Boarea
74 kvm
Avgift
7 863 kr/mån
Driftkostnad
260 kr/mån
Sovrum
2 Sovrum
Såld
2014-10-08
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Flogstavägen 5 D såldes av oss 2014-10-08. Se alla våra försäljningar i Uppsala

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Flogsta-Ekeby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en ljus 3:a i gott skick på bottenplan i det populära seniorboendet Ekeby Hus. Lägenheten har ett mycket trevligt läge med uteplats. Planlösningen breder ut sig på 74 m² innehållandes förutom två sovrum även ett bra kök, hemtrevligt vardagsrum med utgång till uteplatsen, badrum med både dusch och badkar samt en klädkammare.

Visningen börjar med samling i foajén för rundvandring i Ekeby Hus stora utbud av gemensamhetslokaler och servicefunktioner, för att sedan gå vidare till bostadslägenheten.

Som bostadsrättsinnehavare på Ekeby Hus får man tillgång till så mycket mer än bara en bostad. Social samvaro underlättas av en rad gemensamhetslokaler såsom samlingsrum, bibliotek, biljardrum, musikrum och den stora fina matsalen. Vävstuga, snickarbod och trädgårdsland möjliggör fritidsaktiviteter. För bättre hälsa finns gymnastiksal, motionsrum och sköterskemottagning. Annan bra service fås genom friser- och fotvårdsmottagning, vaktmästare, expedition och städhjälp. Får man gäster finns två gästrum att hyra, vidare finns en vacker festmatsal med tillhörande pentry.
Ekeby Hus är en anläggning helt anpassad efter de boendes egna önskemål i fråga om service, trygghet, integritet och komfort. I trädgården och gemensamhetslokalerna träffas man för diverse aktiviteter såsom bridge, boulespel, gymnastik, föredrag, studiecirklar, musiklyssning och mycket mera.

Läs vidare på:
www.ekebyhus.se

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.