Fredrika Bremersgatan 22

Fredrika Bremersgatan 22

Slutpris

1 810 000 kr


Nyby— Uppsala

Fredrika Bremersgatan 22


Slutpris
1 810 000 kr

Nyby— Uppsala

Rymlig tvåa med uteplats i sydvästläge!

Välkommen en mycket välplanerad och rymlig lägenhet med en stor uteplats i soligt sydvästläge. Boarean om 61 kvm är väl disponerad och fördelar sig över en hall, ett trevligt kök med matplats för 4-6 personer, vardagsrum med utgång till uteplatsen, ett sovrum samt ett rymligt badrum. Lägenheten har gott om förvaringsutrymmen. Här finns en klädkammare, en garderobsvägg i sovrummet och ett förråd som är beläget utanför entrédörren

Lägenhetens kök är renoverat med klassiska, tidlösa materialval: Köksluckor i ek, svart mosaik ovan arbetsytorna, köksfläkt, kyl och frys i rostfritt utförande. Här finns bra arbetsytor och förvaringsutrymmen. Badrummet är inrett med kakel och klinkergolv (golvvärme) och rymmer såväl badkar som tvättmaskin.

Bostadsrättsföreningen har sedan många år en stabil ekonomi, en hållbar underhållsplan och en mycket låg belåning (1562 kr/kvm, årsredovisning 2020). Föreningen har ett avtal med Telia som innebär att de boende betalar endast 229 kr/månad för TV och internet. Man har också ett gemensamt elavtal som innebär att medlemmarna själva inte behöver ha något el-abonnemang. Din egen förbrukning mäts och debiteras individuellt var tredje månad.

På Fredrika Bremersgatan har vi nära till såväl handel och service som natur. En promenad till Willys tar några minuter. Inte långt därifrån ligger Gränby köpstad där vi finner allt och litet till, inklusive biograf och vårdcentral. Det finns cykelvägar och täta bussförbindelser till centrum och bilpendlaren når snabbt ut på de stora trafiklederna. Om du vill ut och röra på dig i friska luften så finns det fina strövområden och löpspår i anslutning till Gamla Uppsala högar, en av landets mest kända fornminnesmiljöer. I Gamla Uppsala lockar också Storvadsbadet med sandstrand, brygga, dusch och stora gräsytor för solbad och picknick.


Boarea
61 kvm
Avgift
2 842 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2021-10-20

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.