Frodegatan 27 A / Uppsala

2:a i Fålhagen!

Slutpris
1 750 000 kr
Referensnummer
162 881
Boarea
53.5 kvm
Avgift
3 765 kr/mån
Driftkostnad
350 kr/mån
Såld
2014-02-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Frodegatan 27 A såldes av oss 2014-02-20. Se alla våra försäljningar i Uppsala

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Frodegatan 27 A är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Bo i lugna kvarter i populära Fålhagen med tillgång till lummig trädgård och fina uteplatser. Lägenhetens väldisponerade yta är fördelad på ett ljust och rymligt vardagsrum, ett rofyllt sovrum med inbyggda garderober samt ett helrenoverat kök som rymmer en matplats för 6-8 personer. Bostaden är genomgående renoverad med ljusa och moderna ytskikt. Föreningens innergård ger dig en oas med uteplatser, grill och fruktträd mitt i stadens puls. Utmärkt pendlarläge endast några minuters promenad till nya resecentrum. I Fålhagen har man dessutom nära till Vaksalatorg, Kvarnen, Musikens hus, Willys och Österängens idrottsplats.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.