Geijersgatan 46 B / Luthagen / Uppsala

Trevlig etta i Luthagen

Slutpris
1 695 000 kr
Referensnummer
104 041
Boarea
39 kvm
Avgift
2 401 kr/mån
Såld
2014-09-12
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Geijersgatan 46 B såldes av oss 2014-09-12. Se alla våra försäljningar i Uppsala

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Luthagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en mycket trevlig etta i populära Luthagen! Lägenheten renoverades 2009 och har vackra trägolv och högt i tak. Här bor du med ett ypperligt läge med närhet till Uppsala stadskärna och flera av Universitetets institutioner, allra närmast Ekonomikum.

Bostaden har balkong mot den lummiga och trivsamma innergården och från vardagsrummet har du utsikt över Geijersgatan, kantad av vackra träd, och parken mittemot.

Lägenheten har ett praktiskt kök med intilliggande matplats, ett ljust och rymligt vardagsrum med sovalkov samt en hall med garderober och klädkammare.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.