Geijersgatan 25 D / Luthagen / Uppsala

1,5:a Luthagen - Mycket fint skick

Slutpris
1 795 000 kr
Referensnummer
106 560
Boarea
45 kvm
Avgift
2 308 kr/mån
Såld
2014-03-03
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Geijersgatan 25 D såldes av oss 2014-03-03. Se alla våra försäljningar i Uppsala

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Luthagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en mycket trivsam och varsamt renoverad lägenhet om 45 kvm med 30-talscharm och ett härligt ljus från fönster i två väderstreck samt balkong i sydost. Planlösningen fördelar sig på hall med avhängningsmöjligheter, halvrum med stor alkov och förvaring i tre garderober, stamrenoverat badrum, rymligt vardagsrum med utgång till balkongen samt kök med välbevarad originalinredning och matplats för fyra-sex personer. Lägenheten har genomgående ljus färgsättning och tidstypiska detaljer såsom vackra trägolv, högt i tak och stora fönster. Här bor du i en stabil bostadsrättsförening med väl underhållen fastighet med bland annat säkerhetsdörrar i lugna och attraktiva kvarter. Från detta läge i Luthagen har du det mesta inom bekvämt gångavstånd såsom Ekonomikum, studentnationer, matvarubutik, grönområde samt gågatan i city.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.