Geijersgatan 15 A

Geijersgatan 15 A


Luthagen— Uppsala

Geijersgatan 15 ALuthagen— Uppsala

Otroligt charmig lägenhet i Luthagen i stabil förening!

Välkomna till en otroligt charmig lägenhet belägen i populära Luthagen. Här finner ni tidstypiska detaljer som ett bevarat parkettgolv, högt i tak med moderniteter som helkaklat badrum, fullutrustat kök & balkong. Här bor ni i en stabil förening med låg avgift.

När ni kliver in i bostaden möts ni av en rymlig hall med avhängningsmöjligheter. I direkt anslutning finns också två inbyggda garderober. Fortsätter ni in i bostaden finner ni bostadens kök. Köket är fullt utrustat maskinellt med utrymme för matplats. Till höger ifrån hallen möts ni av den inre hallen som är möblerbar med ett skrivbord alternativt med ytterligare förvaring. Till vänster finns bostadens rymliga sovrum med flera stora garderober. Här finns också direkt utgång till bostadens stora balkong. Fortsätter ni in i bostaden finns det stora vardagsrummet med plats för stor soffgrupp, bokhyllor och ytterligare möblemang.

I Brf Grane nr 1 finner ni ett särskilt stabilt boende i en förening med god ekonomi. Här är flera större renoveringar genomförda såsom stamrenovering, fönsterrenovering samt ytterdörrar.

Som boende i Luthagen finns det mycket att njuta av. Området är uppskattat för dess lugn, samtidigt som City och stadens puls ligger inom ett bekvämt avstånd. Vackra promenadstråk finner ni längs Fyrisån med gångavstånd till restauranger, ICA Luthagens livs, Domkyrkan och allt övrigt som staden har att erbjuda. Denna bostad lämpar sig bra både som en första bostad, för det unga paret eller de äldre som vill bo centralt. För studenten som söker ett boende med promenad- och cykelavstånd till universitetets samtliga institutioner är detta läge optimalt. Vid Ekonomikum finns också busshållplats med täta avgångar via stads- och regionbussarna.

Välkomna att höra av er!


Boarea
54 kvm
Avgift
2 207 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2023-11-16

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Geijersgatan såldes av oss 2023-11-16. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Geijersgatan.

Boka värdering
William Skage
Ansvarig mäklare
Talar även English.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad