Geres Väg 9 / Gamla Uppsala / Uppsala

Enplansvilla i Gamla Uppsala

Slutpris
3 610 000 kr
Referensnummer
154 456
Boarea/biarea
137/23 kvm
Driftkostnad
31 300 kr/år
Tomtarea
753 kvm
Sovrum
3 Sovrum
Såld
2014-04-10
Bostaden är såld!

Denna villa på Geres Väg 9 såldes av oss 2014-04-10. Se alla våra försäljningar i Uppsala

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gamla Uppsala är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På en lugn och trivsam gata i Gamla Uppsala ligger denna trevliga enplansvilla. Här bor du i ett stillsamt villaområde på en uppvuxen tomt med häck mot gatan och fruktträd i trädgården. Närheten till skola och dagis gör detta till ett praktiskt boende och de fina grön- och strövområden vid och kring Uppsala Högar erbjuder rekreationsmöjligheter och närhet till natur.

Huset har en praktisk planlösning i vinkel, med ett rymligt vardagsrum som har ett insynsskyddat läge mot den lummiga trädgården. Från köket kommer du ut på altanen i västligt läge och som sommartid är nästan dold av grönskan. Några viktiga renoveringar som bör nämnas är rengöring av plattan samt installering av ventilerat nivellgolv. Likaså har ny varmvattenberedare installerats samt luftvärmepump och oljefyllda radiatorer.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.