Gösta Wahlströms väg 20 / Rickomberga / Uppsala

Slutpris
2 600 000 kr
Referensnummer
158 863
Boarea
86 kvm
Avgift
4 607 kr/mån
Driftkostnad
448 kr/mån
Sovrum
2 Sovrum
Såld
2014-05-14
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Gösta Wahlströms väg 20 såldes av oss 2014-05-14. Se alla våra försäljningar i Uppsala

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rickomberga är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med lugnt läge i vackra Rickomberga ligger denna mycket ljusa och tilltalande gavellägenhet om 3 rok med stor balkong och hiss.
Lägenheten har en takhöjd på 2, 6 m vilket ger extra ljus och rymd. Den är modernt disponerad med delvis öppen planlösning mellan det trevliga köket och vardagsrummet där man även har utgång till den rymliga balkongen i härligt söderläge. De två sovrummen är ljust inredda och har bra med förvaring. Dessutom finns en rejäl klädkammare i anslutning till den rymliga hallen. Badrummet är modernt inrett med helkaklade väggar i vitt och klinkergolv med golvvärme samt utrustat med egen tvättmaskin och torktumlare. Genomgående ekparkett i boenderummen.
Här bor man på bekvämt avstånd till bl.a. ICA Supermarket Väst, Stabbyskogens friluftsområde, förskolor och skolor. Endast 10 minuters cykelväg in till City och bra kommunikationer med stadsbuss.
Varm välkomna!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.