Götgatan 22 A

Götgatan 22 A

Slutpris

2 220 000 kr


Luthagen— Uppsala

Götgatan 22 A


Slutpris
2 220 000 kr

Luthagen— Uppsala

ÖPPEN SPIS & BALKONG!

På populär adress i Luthagen finner ni denna välplanerade och fina lägenhet med öppen spis och balkong! Här bor ni på andra våningen och lägenheten erbjuder ett välbevarat kök med mycket charm, stort vardagsrum med ytor för vänner och familj att umgås på. Här finns även den öppna spisen som bidrar med hög mysfaktor! Lägg därtill ett rymligt sovrum, stamrenoverat badrum samt hall med goda förvaringsmöjligheter. Till lägenheten hör ett källarförråd och ett rymligt vindsförråd!

Brf Rotegårdarna är en stabil och välskött förening med en låg skuld/kvm och förmånliga månadsavgifter. I källarplanet i samma byggnad finns tvättstuga, cykelförråd, hobbyrum, relax med bastu och dusch. Den nyligen renoverade gillestugan kan användas som festlokal eller gästrum med enklare kök. Föreningen har en lugn, trivsam och grön innergård med utegrill och utemöbler.

Som boende i Luthagen finns det mycket att njuta av och området är uppskattat för dess lugn men att City och stadens puls ligger nära till hands! Inom ett bekvämt avstånd har ni tillgång till flertalet restauranger och livsmedelsbutiker. Det är goda kommunikationer med stadsbussarna samt för den som pendlar med regionbussarna. Vackra promenadstråk längs Fyrisån och för den aktiva ligger Fyrishov nära bostaden som erbjuder bad, gym och sport. Området är optimalt för den studerande då Ekonomikum och nationerna ligger nära!

Välkommen på visning, välkommen hem!


Boarea
60 kvm
Avgift
2 645 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2018-10-04

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.