Götgatan 22 A / Luthagen / Uppsala

ÖPPEN SPIS & BALKONG!

Slutpris
2 220 000 kr
Boarea
60 kvm
Avgift
2 645 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2018-10-04
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Götgatan såldes av oss 2018-10-04. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Götgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Luthagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På populär adress i Luthagen finner ni denna välplanerade och fina lägenhet med öppen spis och balkong! Här bor ni på andra våningen och lägenheten erbjuder ett välbevarat kök med mycket charm, stort vardagsrum med ytor för vänner och familj att umgås på. Här finns även den öppna spisen som bidrar med hög mysfaktor! Lägg därtill ett rymligt sovrum, stamrenoverat badrum samt hall med goda förvaringsmöjligheter. Till lägenheten hör ett källarförråd och ett rymligt vindsförråd!

Brf Rotegårdarna är en stabil och välskött förening med en låg skuld/kvm och förmånliga månadsavgifter. I källarplanet i samma byggnad finns tvättstuga, cykelförråd, hobbyrum, relax med bastu och dusch. Den nyligen renoverade gillestugan kan användas som festlokal eller gästrum med enklare kök. Föreningen har en lugn, trivsam och grön innergård med utegrill och utemöbler.

Som boende i Luthagen finns det mycket att njuta av och området är uppskattat för dess lugn men att City och stadens puls ligger nära till hands! Inom ett bekvämt avstånd har ni tillgång till flertalet restauranger och livsmedelsbutiker. Det är goda kommunikationer med stadsbussarna samt för den som pendlar med regionbussarna. Vackra promenadstråk längs Fyrisån och för den aktiva ligger Fyrishov nära bostaden som erbjuder bad, gym och sport. Området är optimalt för den studerande då Ekonomikum och nationerna ligger nära!

Välkommen på visning, välkommen hem!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration