Murargatan 30 B

Murargatan 30 B

Slutpris

2 095 000 kr


Salabacke— Uppsala

Murargatan 30 B


Slutpris
2 095 000 kr

Salabacke— Uppsala

Harmonisk 3:a med balkong i fritt läge

Välkommen hem till denna välplanerade lägenhet om 3 rum och kök med fri utsikt från våning 3 med balkong där morgonkaffet kan avnjutas i solen. Här bor du i en stabil bostadsrättsförening med god ekonomi.

Innanför entrédörren möts ni av en rymlig hall med gott om förvaring samt ett inbjudande och modernt kök med matplats och bekvämligheter såsom diskmaskin och vitvaror i rostfritt stål. Vidare finner ni ett större sovrum med fönster mot innergården samt ett mindre sov-/arbetsrum med förvaring i dubbelgarderob. I det ljusa vardagsrummet finns plats för soffgrupp och ett matbord om man så vill. Det helkaklade badrummet håller en fin standard och kompletterades 2024 med ny inredning i form av duschvägg, handfat med kommod, blandare samt spegelskåp med inbyggd belysning. Här finns även en tvättmaskin som gör vardagen lite enklare. Bostadsrättsinnehavaren disponerar även ett vindsförråd och ett källarförråd.

Som medlem i bostadsrättsföreningen Arkitekten ges tillgång till tvättstuga med torkrum och mangel, samlingslokal, cykelförråd samt barnvagnsförråd. Månadsavgiften innefattar uppvärmning, varm- och kallvatten, kabel-TV (grundutbud) samt bostadsrättstillägg.

På Murargatan bor du i lugna och trivsamma kvarter med cykel- och gångavstånd till bekvämligheter såsom matbutik, konditori, postombud, frisörsalong, restauranger och pizzeria. I området finner du även vårdcentral och folktandvård samt fina grönområden med trevliga promenadstråk. Efter en kortare promenad når du Gränbystaden och alla dess butiker med bl.a. mataffärer, shopping, apotek, restauranger och systembolag. Uppsala City når du med stadsbussen som går ofta och endast tar cirka 10 minuter.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
65 kvm
Avgift
3 336 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2024-06-12

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Murargatan såldes av oss 2024-06-12. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Murargatan.

Boka värdering

Katarina Wiksell

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.