Granitvägen 18 D

Granitvägen 18 D

Slutpris

2 850 000 kr


Eriksberg— Uppsala

Granitvägen 18 D


Slutpris
2 850 000 kr

Eriksberg— Uppsala

Charmig 60-talstrea med låg avgift och balkong i söderläge!

På Granitvägen i populära Eriksberg finner ni denna mycket välplanerade 3:a med balkong som vetter mot söder. Läget är perfekt, högst upp i huset på våning 3 av 3, alldeles intill skogsområde med vackra tallar och Hågadalens naturreservat med underbara strövområden. Lägenheten har genomgående fräscha ytskikt som samspelar väl med charmiga attribut som fönsterbrädor i sten, vacker originalstavsparkett och ett fantastiskt bevarat 60-talskök. Här finns möjligheten att flytta in i en välskött förening med låga månadsavgifter.

Lägenhetens 78 kvm erbjuder en välkomnande större möblerbar hall, ett renoverat originalkök i 60-talsstil med påkostade materialval, gott om plats för matbord samt maskinell utrustning som består av diskmaskin, induktionshäll, fläkt, kyl/frys samt integrerad mikrovågsugn. Båda sovrummen är i bra storlek och ligger i anslutning till klädkammare och garderober. Vardagsrummet har ett charmigt parkettgolv samt utgång till balkong i söderläge. Det helkaklade badrummet gjordes om i samband med föreningens stamrenovering 1998, nyligen har badrumsinredningen uppdaterats.

Brf Sandstenen består av 54 bostadsrätter och har 54 parkeringsmöjligheter i varmgarage och parkeringsplatser. Den ekonomiska situationen är stabil och det speglas i den låga belåningen om endast 825 kr/kvm (Årsredovisning 2021). Bostadsrättshavaren disponerar över två källarförråd. Till de boendes förfogande finns även bastu med dusch, motionsrum, hobbyrum, mopedrum, trädgårdsmöbler samt utegrill. I vardera hus finns cykelförråd, barnvagnsförråd samt tvättstuga med tre maskiner, tumlare och torkrum.

I Eriksberg bor ni med bekvämt gångavstånd till Västertorg med bland annat Hemköp, Coop, tandläkare, restaurang och frisör. I närområdet finns vårdcentral, förskolor och skolor samt goda busskommunikationer och cykelvägar till centrum. Läget är fantastiskt med närhet till service men samtidigt med direkt närhet till skog och natur.

Kontakta ansvarig mäklare för vidare information.


Boarea
78 kvm
Avgift
3 444 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2023-04-23

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Granitvägen såldes av oss 2023-04-23. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Granitvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.