Hagtorpsvägen 13

Hagtorpsvägen 13

Slutpris

4 200 000 kr


Lindbacken— Uppsala

Hagtorpsvägen 13


Slutpris
4 200 000 kr

Lindbacken— Uppsala

Påkostat stadsradhus med eldstad och solig uteplats i sydvästligt läge!

Attraktivt och väldisponerat stadsradhus med härlig uteplats på trädgårdssidan mot soligt sydvästläge. I Lindbacken bor ni med grönskan runt knuten och samtidigt med närhet till Gränby Centrum och Uppsala centrum, här får ni det bästa av två världar.

Ett smakfullt boende för er som vill njuta av lyx i vardagen med ett hem fullt av stilfulla detaljer och material som blir vackrare med åren. Här får den stora familjen plats med möjlighet till fyra sovrum. Idag finns tre sovrum och ett vardagsrum/allrum på vardera tre våningsplanen. Ett ljust hem med stora fönsterpartier och en trädgård med uteplats mot sydväst som ger soliga eftermiddagar och kvällar. Trädgården ger möjlighet till lek såväl som odling. Välkommen att läsa mer under rumsbeskrivningen för att få mer ingående beskrivning av husets rum och planering.

Lindbacken är ett barnvänligt område med två förskolor samt Lindbackens skola F-5. Naturnära läge med gott om fina strövområden samtidigt som det är närheten till stan och dess bekvämligheter. Cykelväg finns in till stan samt goda busskommunikationer. Ica-butik finns i området och uppbyggnad av Lindbackens centrum med plats för 10 olika verksamheter såsom frisör, restaurang och café etc. Med några minuters bilfärd nås Gränby Centrum, Gränby Köpstad, Willys och Ica Kvantum.


Boarea
149 kvm
Avgift
3 956 kr/mån
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2022-04-14

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.