Herrhagsvägen 407 / Herrhagen / Uppsala

Tjusig 4:a i Herrhagen

Slutpris
1 200 000 kr
Boarea
99 kvm
Avgift
7 148 kr/mån
Rum
4 rum
Våning
2 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2014-05-31
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Herrhagsvägen såldes av oss 2014-05-31. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Herrhagsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Herrhagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en 4;a med hiss i populära Herrhagen. Lägenheten med genomgående och öppen planlösning med ljusa väggar och unison parkett i samtliga rum som erbjuder ett sammanhållet, generöst och modernt intryck.

Lägenheten erbjuder 3 stora sovrum, vardagsrum i öppen planlösning mot kök och hall samt med anslutning till balkong i soligt läge, generös walk-in-closet för praktisk förvaring, nyrenoverad gäst-WC, inbjudande och ljust kök med hög maskinstandard, matpats för 6-8 personer, är exempel på den kvalitet som kännetecknar lägenheten.

Med närhet till natur och service erbjuder lägenheten på Herrhagsvägen hög livskvalitet.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.