Hjalmar Brantingsgatan 5 A / Fålhagen / Uppsala

Slutpris
2 750 000 kr
Referensnummer
120 345
Boarea
74.5 kvm
Avgift
3 857 kr/mån
Driftkostnad
466 kr/mån
Sovrum
2 Sovrum
Såld
2014-05-22
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Hjalmar Brantingsgatan 5 A såldes av oss 2014-05-22. Se alla våra försäljningar i Uppsala

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fålhagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med centralt läge i lugna kvarter finner ni denna väldisponerade 3,5:a med balkong. Lägenheten ligger en halv trappa upp i vackert 40-talshus. Planlösningen bjuder på ett rymligt vardagsrum med utgång till balkong i söderläge, två bra sovrum, trivsamt kök samt ett helkaklat badrum. Lägenheten har även en stor inre hall som lämpar sig perfekt som arbetshörna eller matplats.
Utmärkt pendlarläge endast 5 minuters promenad till nya Resecentrum. I Fålhagen har man dessutom nära till Vaksalatorg, Kvarnen, UKK, Willys, S:t Göransparken (Tripolisparken) och Österängens idrottsplats.


Bostaden präglas av ljusa färgval och vackra parkettgolv

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.