Höganäsgatan 3 A / Höganäs / Uppsala

Slutpris
2 260 000 kr
Referensnummer
147 982
Boarea
68 kvm
Avgift
3 430 kr/mån
Driftkostnad
525 kr/mån
Sovrum
2 Sovrum
Såld
2014-09-05
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Höganäsgatan 3 A såldes av oss 2014-09-05. Se alla våra försäljningar i Uppsala

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Höganäs är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna härligt ljusa och synnerligen välplanerade 3:a om 68 kvm., belägen på våning 2 av 3 i renoverad fastighet från 1961. Lägenheten har ett mycket lugnt och bra läge i attraktiva Höganäs med solig söderbalkong mot innergården.
Bostaden består av hall med ekparkett och bra avhängningsytor, fint funktionellt kök med matplats för ca 4 personer, komplett maskinell utrustning och nya vita luckor, luftigt vardagsrum, två bra sovrum samt stilrent renoverad dusch/wc från 2007 med duschväggar i klarglas, tvättmaskin, vitkaklade väggar och kaffefärgat klinkergolv.
Detta är ett ypperligt boende för pendlaren eller Dig som vill ha tillgänglighet till allt vad City erbjuder men ändå bo lugnt.
Lågt belånad bostadsrättsförening!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.