Joels Väg 4

Joels Väg 4

Slutpris

6 025 000 kr


Nåntuna/Lugnet— Uppsala

Joels Väg 4


Slutpris
6 025 000 kr

Nåntuna/Lugnet— Uppsala

Kontrakt tecknat, dock villkorat för köparens besiktning, villkoret löper ut 6 februari.
Unikt läge! Modern energisnål 7-rumsvilla med egen båtplats och utsikt över Fyrisåns dalgång och skidbackarna på Sunnerstaåsen endast 10 min från centrum. Mycket få boenden i och runt Uppsala kan på ett lika bra sätt kombinera natursköna omgivningar med närheten till centrala Uppsala som detta i Lugnet mellan Nåntuna och Sunnersta. Villan är uppförd 2008 i lösvirke, har modern, stilfull och praktisk planlösning med fem sovrum, två badrum, tvättstuga, allrum, kök med fin matplats och stort vardagsrum med utgång till rymligt altandäck med sol från förmiddag till skymning. Tomten är välplanerad och har ett bra läge i området, har gott insynsskydd, bra lekytor, sommarvatten från ån och tillgång till både sol och skugga. Gäststuga på 15 kvm och carport med förråd.

Förutom att själva boendet är fint, bekvämt, rofyllt och energisnålt med låga driftskostnader så finns även många andra värden mer eller mindre runt husknuten. Egen båtplats vid en gemensam och inhägnad båtbrygga ligger endast 200 m från huset. Fyrisåns dalgång omges av ängar och beteshagar kantade av skogsklädda sluttningar, den branta Sunnerstaåsen å ena sidan och storskogen Lunsen å andra sidan. Några kilometers cykelavstånd till Lyssnarängsbadet eller till någon av badplatserna i Morga naturreservat. Vintertid kan man ta skidorna i spåret längs ån och vidare ut på Ekoln, väl där kan man byta till långfärdsskridskor. Slalombacken ser man från matbordet. Fina cykelvägar på båda sidorna om ån in mot Uppsala (ca 30 min). Enkelt och snabbt att ta sig ut på E4:an. Dagis, låg- och mellanstadieskola finns i Nåntuna. Skolbuss stannar vid infarten till Lugnet. Buss 12 och 42 stannar vid väg 255 ovanför Hästskovägen.


Referensnummer
168 577
Boarea
180 kvm
Driftkostnad
32 885 kr/år
Tomtarea
1 701 kvm
Sovrum
5 Sovrum
Byggnadstyp
1 ½ plan
Såld
2014-03-01

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.