Källparksgatan 19

Källparksgatan 19

Slutpris

2 495 000 kr


Salabacke— Uppsala

Källparksgatan 19


Slutpris
2 495 000 kr

Salabacke— Uppsala

Seniorboende för 55+ i Salabacke

Välkommen till ett mycket lugnt och trevligt seniorboende för 55+ i Salabacke. Här bor du med ett utmärkt läge i området mot den gröna Källparken och på en stillsam gata med väldigt lite biltrafik.

Fastigheten är uppförd 2011 och har genomgående hög standard. Lägenheterna är välisolerade vilket ger ett lugnt och tyst boende. Huset har 11 våningar och högst upp finns en gemensamhetslokal med en stor terrass och storslagen utsikt över hela Uppsala med omnejd.

Lägenheten består av två sovrum, vardagsrum, kök med matplats, badrum med tvättmaskin och torktumlare samt gott om förvaringsmöjligheter i klädkammare och garderober. Här finns också en inglasad balkong vilken förlänger utesäsongen och ger möjlighet att njuta långt in på hösten och tidigt på våren.

Detta är ett tillfälle du inte bör missa. Välkommen på visning!


Referensnummer
162 890
Boarea
82 kvm
Avgift
4 240 kr/mån
Driftkostnad
446 kr/mån
Sovrum
2 Sovrum
Såld
2014-09-12

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.