Karlsrogatan 86 A / Sommarro / Uppsala

Slutpris
2 150 000 kr
Referensnummer
73 902
Boarea
64 kvm
Avgift
2 777 kr/mån
Driftkostnad
270 kr/mån
Sovrum
2 Sovrum
Såld
2014-10-16
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Karlsrogatan 86 A såldes av oss 2014-10-16. Se alla våra försäljningar i Uppsala

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sommarro är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna ljusa gavel-3:a med låg avgift i stabil förening. Här erbjuds en solig västerbalkong i fritt läge, ekparkett och genomgående ljusa ytskikt.

Lägenheten består av en välkomnande hall och ett nyrenoverat kök från 2012 med vita skåpsluckor, inbyggd ugn, induktionshäll, integrerad kyl/frys och stora exklusiva kakelplattor i brunt, snyggt harmonierande med mörkbrun bänkskiva. Matplats för ca 4 personer. Vidare finns ett originalbadrum med badkar och turkost Ekebykakel samt två bra sovrum.

Sommarro är en expansiv och mycket attraktiv stadsdel i sydvästra Uppsala, endast ett par kilometer från city men ändå med naturen inpå knuten. Här finns fina strövområden och motionsspår i Hågadalen och Stadsskogen. Området erbjuder också bra service i form av matbutiker, ett flertal restauranger, sportbutik etc.

Till City tar du dig på några minuter med cykel och i området går flera busslinjer. Härifrån är också nära till Akademiska sjukhuset, BMC, Ekonomikum och Ultuna.

Missa inte detta tillfälle! Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.