Lidnersgatan 37

Lidnersgatan 37

Slutpris

1 350 000 kr


Nyby— Uppsala

Lidnersgatan 37


Slutpris
1 350 000 kr

Nyby— Uppsala

Välplanerad 1,5:a med inglasad balkong i lugna Nyby!

Välkommen till Lidnersgatan 37, en smart planerad 1,5:a med känslan av en rymlig 2:a. Lägenheten är utrustad med renoverat kök och badrum, rymlig inglasad balkong & stor sovalkov med plats för dubbelsäng. Allt detta i en stabil förening!

När ni stiger in möts ni av en välorganiserad hall med gott om förvaringsutrymme i inbyggda garderober. Till vänster i hallen finns vardagsrummet, utrustat med en generös sovalkov. Denna sovalkov är tillräckligt rymlig för en dubbelsäng och kan enkelt avskärmas med draperier, vilket skapar en separat sovdel. Vardagsrummet erbjuder tillräckligt med plats för en bekväm soffa och närhet till utgången till balkongen. Inglasningen på balkongen gör att denna kan brukas året om.

Till höger om hallen finns det rymliga och renoverade köket med gott om utrymme för stor matplats. I denna del av bostaden finns också badrummet som är rymligt med kakel på väggarna. Badrummet är utrustat med tvättmaskin.

Brf Kastellberget är en lågt belånad förening (endast 2 609 kr/kvm, årsredovisning 2022) som genomfört flera stora renoveringar under åren. Med gott om gemensamhetsutrymmen och gröna innergårdar har ni i denna förening tillgång till ett trivsamt boende.

På Lidnersgatan har ni nära till såväl handel och service som natur. En promenad till Willys tar några minuter. Inte långt därifrån ligger Gränby köpstad där ni finner allt och litet till, inklusive biograf och vårdcentral. Det finns cykelvägar och täta bussförbindelser till centrum och bilpendlaren når snabbt ut på de stora trafiklederna.

Om ni vill ut och röra på dig i friska luften så finns det fina strövområden och löpspår i anslutning till Gamla Uppsala högar, en av landets mest kända fornminnesmiljöer. I Gamla Uppsala lockar också Storvadsbadet med sandstrand, brygga, dusch och stora gräsytor för solbad och picknick.

Välkomna att höra av er för mer information om denna bostad!


Boarea
42.5 kvm
Avgift
3 114 kr/mån
Rum
1,5 rum
Våning
3 av 6 (Hiss finns)
Såld
2024-01-23

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Lidnersgatan såldes av oss 2024-01-23. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Lidnersgatan.

Boka värdering

William Skage

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.