Liljegatan 4 A / Uppsala

Slutpris
1 530 000 kr
Referensnummer
126 259
Boarea
28 kvm
Avgift
2 066 kr/mån
Driftkostnad
228 kr/mån
Såld
2014-04-04
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Liljegatan 4 A såldes av oss 2014-04-04. Se alla våra försäljningar i Uppsala

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Liljegatan 4 A är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Charmig 40-talslägenhet i populära Fålhagen. Här slås du av ljuset som man får om man bor högst upp. Lägenheten är insynsskyddad och har en generös takhöjd. Ytskikten är ljusa och moderna och bostaden har en mycket bra planlösning som fördelar sig på hall med gott om förvaring, stamrenoverat badrum, charmigt originalkök, vardagsrum med sovalkov. Från vardagsrummet når man till balkongen med utsikt över takåsarna. Här bor du i hjärtat av Fålhagen med gångavstånd till centrum, mataffärer, Musikens hus och på några minuter når du centralstationen!

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.