Lindsbergsgatan 10 B / Sommarro / Uppsala

Sommarros pärla!

Slutpris
2 050 000 kr
Referensnummer
110 238
Boarea
65 kvm
Avgift
3 367 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Såld
2014-02-12
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Lindsbergsgatan 10 B såldes av oss 2014-02-12. Se alla våra försäljningar i Uppsala

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sommarro är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Kom hem till en renoverad gavellägenhet i vackra Sommarro. Här bor du i en vacker del av Uppsala med centralt läge, men ändå med direkt närhet till lummiga Stadsskogen och Hågadalen. Lägenheten erbjuder en välkomnande hall med gott om plats för ytterkläder och skor, stort vardagsrum med ett vackert burspråk som ger ett härligt ljusflöde, fungerande öppen spis och balkong i söderläge. Rejält sovrum, renoverat kök i gammal stil och ett helkaklat badrum. I området finns flera restauranger, bl a en sushi- och thairestaurang. Kort cykelavstånd till centrum och endast 10 minuters promenad till Västertorg där mataffärer, bank, bibliotek och vårdcentral finns.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.