Lockgatan 3 / Luthagen/Stabby / Uppsala

Ny 3.a med Walk-In-Closet

Slutpris
2 500 000 kr
Referensnummer
162 944
Boarea
84 kvm
Avgift
4 514 kr/mån
Driftkostnad
477 kr/mån
Såld
2014-01-16
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Lockgatan 3 såldes av oss 2014-01-16. Se alla våra försäljningar i Uppsala

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Luthagen/Stabby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nyproducerad 3:a i en nybebyggd mycket trivsam del av Luthagen/Stabby . Lägenheten - belägen en trappa upp - om hela 84 kvm erbjuder ett generöst och modernt snitt och praktiska utrymmen. Balkong & walk-in-closet. Genomgående parkettgolv och vitmålade väggar. Inflyttning möjlig redan i slutet av januari.

Vardagsrum/sällskapsrum - med stora höga fönster för härligt ljusinsläpp - i öppen planlösning möter matplats och kök med hög maskinstandard. Rummet ansluter till balkong i soligt västerläge.

Master bedroom med alkov för små barn alternativt arbetsrum/kontor samt en mycket generös walk-in-closet.

Helkaklat badrum med tvättmaskin & torktumlare, bra utrymme för klädvård.

Innergård med egna odlingslådor, grillplats, lekytor och föreningens hängmattor. Garage och bra förrådsutrymmen i källaren. Parkeringsplatser i föreningen.

I området byggs parker och runt torget - Mimmi Ekholms Plats - etableras alltfler restauranger och butiker - just nu bageri, frisör, sushi och en restaurang mm. På gång är ICA, apotek, vårdcentral och flera nya butiker - en ny stadsdel med ett centrum växer fram.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.