Luthagsesplanaden 28 B / Luthagen / Uppsala

Slutpris
3 850 000 kr
Boarea
127 kvm
Avgift
6 259 kr/mån
Driftkostnad
350 kr/mån
Rum
5 rum
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2015-01-23
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Luthagsesplanaden såldes av oss 2015-01-23. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Luthagsesplanaden

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Luthagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna trevliga och representativa 30-talsvåning. Lägenheten är belägen i Luthagen i attraktiv fastighet uppförd 1938 med hiss. Våningens 127 kvadratmeter är fördelade på 5 rum och kök med tidstypiska detaljer såsom fönsternischer med marmorbänkar, 2,70 m i takhöjd, fiskbensparkett och serveringsgång med originalskåp bevarade. Här finns ett tilltalande vardagsrum med öppen spis, stort fönsterparti, utgång till balkong samt matsal i fil som avgränsas med skjutdörrar. Lägenheten har fönster i tre väderstreck samt balkong i vinkel. Fastigheten har under 2014 genomgått renoveringar. Nära till pendlarbussar mot Stockholm, Enköping och Västerås.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.