Luthagsesplanaden 30C

Luthagsesplanaden 30C

Slutpris

2 700 000 kr


Luthagen— Uppsala

Luthagsesplanaden 30C


Slutpris
2 700 000 kr

Luthagen— Uppsala

Underbar 2:a om 72 m² med funktion som 3:a, öppen spis och balkong i söderläge!

Välkommen till denna trivsamma genomgångslägenhet om 72 m² med öppen spis och härlig balkong i söder. Bostaden disponeras idag som en mini-3:a, där matsalen från den ursprungliga planlösningen tagits i anspråk för att få till ytterligare ett rum.

Lägenheten är belägen en halv trappa upp och erbjuder en trivsam hall, väl tilltaget vardagsrum med en centralt placerad öppen spis och med plats för både soffgrupp och matplats för minst 4-6 personer samt utgång till balkong. Från vardagsrummet nås även det större av de två sovrummen som har plats för både dubbelsäng och arbetshörna om så önskas. I passagen mellan sovrum och vardagsrum finns inbyggda garderober samt ingång till badrummet som är utrustat med badkar, wc, handfat med kommod och spegel ovan. I anslutning till hallen finns det mindre sovrummet samt ett fullutrustat kök med vita köksskåp och bänkskiva i ek.

Lägenheten har genomgående fina ytskikt och tack vare takhöjden på 2,7 m känns varje utrymme väldigt rymligt. Generösa förvaringsutrymmen finns i lägenhetens garderober samt i tillhörande förråd på vinden och i källaren.

Föreningen har mycket god ekonomi och tillhandahåller gym, hobbyrum, cykelförråd och flera välutrustade tvättstugor i huset. Både avlopp och el är stamrenoverat. En lummig, inbjudande innergård och en takterrass med tillhörande möbler står till de boendes förfogande.

Mycket bra läge i attraktiva kvarter i Luthagen med närhet till livsmedelsbutiker, flertalet restauranger, gym, frisör och bankkontor. I direkt närhet till bostaden finns gott om parker, bland andra Ekonomikumparken, Observatorieparken och Tegnerparken. Cirka 15-20 minuters promenad till city och Resecentrum. På gatan utanför huset går bussar till centralstationen men även bussar till Västerås och Enköping. I närområdet finns Stabbyskogens friska grönområde med motionsspår samt grusstigar som leder till Fyrisåns vackra promenadstråk. Helt enkelt både en bostad och ett område att trivas i.

Det här är en lägenhet som måste upplevas på plats, kontakta ansvarig mäklare för vidare information!


Boarea
72 kvm
Avgift
3 109 kr/mån
Rum
2 rum (1-2 sovrum)
Våning
1 av 5 (Hiss finns)
Såld
2020-12-15

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Luthagsesplanaden såldes av oss 2020-12-15. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Luthagsesplanaden.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.