Milstensvägen 80 / Herrhagen / Uppsala

Modern och lyxig 3:a med en fantastisk terrass i soligt läge! Parkering för 300 kr/mån.

Slutpris
1 895 000 kr
Boarea
67 kvm
Avgift
3 871 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2020-06-02
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Milstensvägen såldes av oss 2020-06-02. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Milstensvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Herrhagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här välkomnas ni av en stor terrass i bästa solläget (sydvästligt) innan ni kliver in i den moderna och lyxiga 3:an. Lägenheten disponerar sina 67 kvm mycket väl och här finns en känsla av rymd och öppenhet. Dels genom de stora fönstren från golv till tak men främst i takhöjden på nära 3 m i högsta punkt. I hallen finns garderob/städskåp och gott om utrymme för sko- och klädavhängning. Vidare in i lägenheten möts ni av vardagsrummet som i vinkel är öppet mot köket med gott om utrymme för matbord. Badrummet är helkaklat och bland annat utrustat med infällbara duschväggar i glas, vägghängd WC, kombinerad tvättmaskin och torktumlare samt dimbar belysning. Två sovrum varav det större sovrummet har en stor skjutdörrsgarderob. Förrådet som tillhör lägenheten är beläget i markplan intill trappen upp till lägenheten.

Brf Gullvivan i Herrhagen är en mycket lugn och trivsam förening med 38 st bostadsrätter, föreningen har en gemensam lekplats och även cykelförråd. Föreningen har 38 st parkeringsplatser i carport med elplint, en till vardera bostadsrätt, för 300 kr/mån. I månadsavgiften ingår varm- och kallvatten, värme, Telia triple play samt bostadsrättstillägg.

Varmt välkommen att kontakta mäklaren för att boka visning! På grund av den rådande situationen med COVID-19 erbjuder vi bokade visningar i mindre grupp eller enskilt för att minska risken för smittspridning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Stenhagen

Stenhagen är en stadsdel i västra Uppsala, som uppfördes främst under början av 1990-talet. Området har sedan dess fortsatt att byggas ut i form av utökning av Stenhagens centrum samt byggnation av flerbostadshus innehållandes framför allt bostadsrätter. Stenhagen ligger omkring 5 kilometer från stadskärnan.

Kommunikation

Från Stenhagen finner du fina cykelvägar till city via Berthåga samt goda kommunikationer med stadsbuss till Uppsalas övriga stadsdelar. Med bil tar du dig smidigt till bland annat centrala Uppsala, Enköping samt påfarterna till E4:an.

Fritid och friluftsliv

I Stenhagen har du nära till naturen, framför allt i form av Hågadalen och Nåstens naturreservat, som erbjuder friluftsliv i härlig skogsmiljö för hela familjen! Det finns även fina grönområden för den som tycker om att strosa runt i det gröna. I området erbjuds många möjligheter till sportaktiviteter med flera fotbollsplaner, idrottshallar, ridskola och curlinghall.

Service

Stenhagens väl utbyggda centrum med alla dess bekvämligheter finner du inom gång- och cykelavstånd. Du har närhet till bland annat matbutiker, hälsocentral, sporthall, motionsområden och flertalet restauranger.

Skola och barnomsorg

Förskolor finns det flera utav, bl. a. Stenrösets förskola, Opalens förskola, Stenhällens förskola och Västra Stenhagens förskola m.fl. Närmaste grundskolor är LYSA-skolan, Östra Stenhagenskolan (Åk F-6), Nannaskolan (Åk 6-9) och Västra Stenhagenskolan (Åk F-9).

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.