Milstensvägen 80

Milstensvägen 80

Slutpris

1 895 000 kr


Herrhagen— Uppsala

Milstensvägen 80


Slutpris
1 895 000 kr

Herrhagen— Uppsala

Modern och lyxig 3:a med en fantastisk terrass i soligt läge! Parkering för 300 kr/mån.

Här välkomnas ni av en stor terrass i bästa solläget (sydvästligt) innan ni kliver in i den moderna och lyxiga 3:an. Lägenheten disponerar sina 67 kvm mycket väl och här finns en känsla av rymd och öppenhet. Dels genom de stora fönstren från golv till tak men främst i takhöjden på nära 3 m i högsta punkt. I hallen finns garderob/städskåp och gott om utrymme för sko- och klädavhängning. Vidare in i lägenheten möts ni av vardagsrummet som i vinkel är öppet mot köket med gott om utrymme för matbord. Badrummet är helkaklat och bland annat utrustat med infällbara duschväggar i glas, vägghängd WC, kombinerad tvättmaskin och torktumlare samt dimbar belysning. Två sovrum varav det större sovrummet har en stor skjutdörrsgarderob. Förrådet som tillhör lägenheten är beläget i markplan intill trappen upp till lägenheten.

Brf Gullvivan i Herrhagen är en mycket lugn och trivsam förening med 38 st bostadsrätter, föreningen har en gemensam lekplats och även cykelförråd. Föreningen har 38 st parkeringsplatser i carport med elplint, en till vardera bostadsrätt, för 300 kr/mån. I månadsavgiften ingår varm- och kallvatten, värme, Telia triple play samt bostadsrättstillägg.

Varmt välkommen att kontakta mäklaren för att boka visning! På grund av den rådande situationen med COVID-19 erbjuder vi bokade visningar i mindre grupp eller enskilt för att minska risken för smittspridning.


Boarea
67 kvm
Avgift
3 871 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2020-06-02

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.