Morkullevägen 70 / Sunnersta / Uppsala

Slutpris
2 775 000 kr
Referensnummer
117 467
Boarea
91 kvm
Avgift
4 353 kr/mån
Driftkostnad
23 kr/mån
Sovrum
2 Sovrum
Såld
2014-09-10
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Morkullevägen 70 såldes av oss 2014-09-10. Se alla våra försäljningar i Uppsala

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sunnersta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ljus och luftig 3:a i nyskick med stor balkong och naturskönt läge i Sunnersta. Hiss från markplan och gästrum att tillgå!
Lägenheten har genomgående ljusa ytskikt och parkettgolv i ek. Här finns ett stort badrum med både tvättmaskin och torktumlare samt dusch med fällbara glasdörrar. Köket har ett härligt ljusinsläpp från flertalet fönster samt utgång till inbjudande balkong. Köksinredningen går i vitt med moderna maskiner och med matplats för 6-8 personer. Två sovrum varav det ena med skjutdörrsgarderob. Hallen är stor och välkomnande med både kapputrymme och skjutdörrsgarderob samt med ingång till rymlig klädkammare.
Lägenheten är belägen på stor grön innergård med lekplats. Här bor man med ett naturskönt, lugnt läge med närhet till bad-båtplatser vid Lyssnaängen, skid-och friluftsområdet vid Sunnerstabacken samt med bekvämt gångavstånd till busshållplats med flertalet linjer och cykelavstånd till exempelvis Ultuna, Ångströmlaboratoriet, BMC, Akademiska sjukhuset och Glunten. Varmt välkomna!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.