Morkullevägen 70

Morkullevägen 70

Slutpris

2 775 000 kr


Sunnersta— Uppsala

Morkullevägen 70


Slutpris
2 775 000 kr

Sunnersta— Uppsala

Ljus och luftig 3:a i nyskick med stor balkong och naturskönt läge i Sunnersta. Hiss från markplan och gästrum att tillgå!
Lägenheten har genomgående ljusa ytskikt och parkettgolv i ek. Här finns ett stort badrum med både tvättmaskin och torktumlare samt dusch med fällbara glasdörrar. Köket har ett härligt ljusinsläpp från flertalet fönster samt utgång till inbjudande balkong. Köksinredningen går i vitt med moderna maskiner och med matplats för 6-8 personer. Två sovrum varav det ena med skjutdörrsgarderob. Hallen är stor och välkomnande med både kapputrymme och skjutdörrsgarderob samt med ingång till rymlig klädkammare.
Lägenheten är belägen på stor grön innergård med lekplats. Här bor man med ett naturskönt, lugnt läge med närhet till bad-båtplatser vid Lyssnaängen, skid-och friluftsområdet vid Sunnerstabacken samt med bekvämt gångavstånd till busshållplats med flertalet linjer och cykelavstånd till exempelvis Ultuna, Ångströmlaboratoriet, BMC, Akademiska sjukhuset och Glunten. Varmt välkomna!


Referensnummer
117 467
Boarea
91 kvm
Avgift
4 353 kr/mån
Driftkostnad
23 kr/mån
Sovrum
2 Sovrum
Såld
2014-09-10

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.