Mullvadsvägen 28 / Uppsala

Stilfull villa i naturskön miljö

Slutpris
3 925 000 kr
Referensnummer
156 807
Boarea
128 kvm
Driftkostnad
30 683 kr/år
Tomtarea
1 223 kvm
Sovrum
3 Sovrum
Byggnadstyp
1-plan i vinkel
Såld
2014-05-16
Bostaden är såld!

Denna villa på Mullvadsvägen 28 såldes av oss 2014-05-16. Se alla våra försäljningar i Uppsala

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Mullvadsvägen 28 är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en stilfull villa i naturskön miljö med gångavstånd till Mälaren. Med en lättskött trädgård, belägen med avskildhet mot skogsbrynet, finner du här en rofylld plats i ett välplanerat område. Huset är ritat av White Arkitekter och harmoniserar med såväl naturen som övriga villor i området. Huset har en väldisponerad area på 128 m² med flera fönster ut mot det vackra skogspartiet och med en naturlig samlingsplats runt braskaminen. Detta är ett hus som inte kräver några förbättringar eller förändringar, här är det bara att flytta in.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.