Murargatan 10 A / Salabacke / Uppsala

Slutpris
1 950 000 kr
Referensnummer
66 420
Boarea
68.7 kvm
Avgift
3 556 kr/mån
Driftkostnad
248 kr/mån
Sovrum
0 Sovrum
Såld
2014-11-13
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Murargatan såldes av oss 2014-11-13. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Murargatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Salabacke är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Trivsam gaveltrea i populära Salabacke med stort ljusinsläpp och balkong i sydvästläge. Lägenheten är registrerad som en fyra och den som vill kan med små medel återställa lägenheten till sin ursprungliga planlösning.

Denna ljusa och luftiga lägenhet erbjuder ett kök med matplats för fyra personer, vardagsrum med balkong i härligt sydvästläge, två stora sovrum, där det ena kan göras om till 2 mindre sovrum, samt ett stamrenoverat badrum.

I Salabacke bor ni med ca 10 minuters cykelavstånd till city och Gränby centrum. I närområdet finner ni livsmedelsbutiker, restauranger samt förskola och grundskola. Salabacke präglas även av gröna ytor i form av parker och trevliga promenadstråk.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.