Norbyvägen 73 A / Norby / Uppsala

1,5 rok i vackra Sommarro!

Slutpris
1 585 000 kr
Referensnummer
124 945
Boarea
42 kvm
Avgift
2 274 kr/mån
Driftkostnad
467 kr/mån
Såld
2014-03-13
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Norbyvägen 73 A såldes av oss 2014-03-13. Se alla våra försäljningar i Uppsala

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Norby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med fint läge och en härlig balkong mot den lummiga innergården är denna ljusa 1,5:a svår att motstå. Här bor du i en vacker del av Uppsala med centralt läge, men ändå med direkt närhet till lummiga Stadsskogen och Hågadalen. Lägenheten är smakfullt inredd med ljusa ytskikt och charmigt kök i original stil. De välplanerade ca 42 m² fördelar sig på ett rymligt kök med matplats med rum för flera gäster kring bordet, rymligt vardagsrum med
möjlighet till en sovalkov, därifrån når man även balkongen med gott om eftermiddagssol och ett stamrenoverat badrum. Mysig innergård där man under sommaren finner möbelgrupper och grillplats. Naturskönt läge med Stadsskogen runt hörnet, närhet till flera restauranger och Västertorg där man finner ett stort serviceutbud. Utanför porten går flera busslinjer och cykelvägar till centrum, BMC och Ångström.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.