Norrlandsgatan 38 B / Luthagen / Uppsala

Slutpris
2 300 000 kr
Referensnummer
67 279
Boarea
52.2 kvm
Avgift
2 743 kr/mån
Driftkostnad
395 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Såld
2014-10-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Norrlandsgatan 38 B såldes av oss 2014-10-21. Se alla våra försäljningar i Uppsala

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Luthagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en mycket ljus och fint renoverad 2:a belägen i populär stadsdel med närhet till både City och natur! Lägenheten har en tilltalande planlösning och fördelar sig på en inbjudande hall med gott om förvaring i anslutande klädkammare, ett stilfullt renoverat kök från 2013 med matplats för ca 4-6 personer, vardagsrum med utgång till balkong i solsäkert söderläge och en fantastisk utsikt över den grönskande innergården. Rymligt badrum med kaklade väggar och klinkergolv samt sovrum i insynsskyddat läge. Bostaden har genomgående ljusa ytskikt och enhetligt lagd ekparkett, även detta utfört 2013.

Föreningen har en mycket mysig innergård med trädgårdsmöbler och grillplats!

I Luthagen/Stabby bor du i kanten av ett vackert äldre villaområde med närhet till såväl butiker som anrikt konditori och Stabbyskogens friluftsområde samt Ekonomikum.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.