Norrtäljegatan 5 B / Fålhagen / Uppsala

Slutpris
2 900 000 kr
Referensnummer
106 156
Boarea
81 kvm
Avgift
3 328 kr/mån
Sovrum
2 Sovrum
Såld
2014-04-04
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Norrtäljegatan 5 B såldes av oss 2014-04-04. Se alla våra försäljningar i Uppsala

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fålhagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I hjärtat av Fålhagen ligger denna ljusa, trivsamma 3:a om ca 81 kvm med fri utsikt över flera grönskande innergårdar. Belägen i K-märkt fastighet från 1925 karaktäriseras den av tidstypiska detaljer såsom djupa fönsternischer, generös takhöjd och vackra spröjsade fönster. Lägenheten ligger två trappor upp i huset och erbjuder två stora rum i fil mot gården, renoverat kök från HTH med matplats för ca sex personer, sovrum och badrum. Läget är optimalt med dess lugna miljö med både äldre hus och grönska som präglar kvarteren. Närhet till Resecentrum och stadskärnan. På promenadavstånd ligger flera restauranger, gymanläggning, Musikens hus och köpcentrat Kvarnen där både mataffär, systembolag och apotek finns.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.