Odensgatan 1

Odensgatan 1

Slutpris

5 350 000 kr


Centrum— Uppsala

Odensgatan 1


Slutpris
5 350 000 kr

Centrum— Uppsala

110 kvm högst upp med första parkett mot årummet!

Ta hissen till översta plan och kliv in i en magnifik lägenhet där du möts av ett ljus som du endast kan få genom att bo högst upp. Unik utsikt över årummet och Uppsala stad. Lägenheten är genomgående renoverad med stilfulla material och färgval. Planlösningen fördelar sig på hall med gott om möjlighet till förvaring, två nyrenoverade badrum, vardagsrum i gavelläge där man sitter på första parkett med en ljuvlig utsikt över årummet, två sovrum med möjlighet att göra ett ytterligare, nytt kvalitets kök av det danska design märket Kitchn. Från köket kliver du ut på den stora inglasade balkongen som förlänger sommaren och även här kan du njuta av den karaktäristiska utsikten över årummet. Lägenhetens ursprungliga 4 rok disponeras idag med utökat vardagsrum som 2 rok plus en uthyrningsdel om 1 rum med pentry. Uthyrningsdelen har egen entré. Man kan med lätthet dela av vardagsrummet, öppna upp till uthyrningsdelen och disponera hela lägenheten själv som 3 rok eller 4 rok. Lägenhetens öppna ytor med stora fönster är perfekt för umgänge och middagsbjudningar. Från detta centrala läge har ni endast några minuters promenad till bland annat matvarubutik, restauranger, busshållplats, apotek, förskolor, skolor och gågatan i city.
Denna våning är för dig som vill bo i något helt unikt och som uppskattar praktiska lösningar och en känsla av det lilla extra.


Referensnummer
144 902
Boarea
103 kvm
Avgift
3 397 kr/mån
Driftkostnad
173 kr/mån
Sovrum
2 Sovrum
Såld
2014-04-11

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.