Odensgatan 1 / Främre Luthagen / Uppsala

Slutpris
2 520 000 kr
Referensnummer
171 549
Boarea
65.2 kvm
Avgift
2 380 kr/mån
Driftkostnad
455 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Såld
2014-09-05
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Odensgatan 1 såldes av oss 2014-09-05. Se alla våra försäljningar i Uppsala

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Främre Luthagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med ett utmärkt läge i främre Luthagen med Fyrisån som granne ligger denna unika lägenhet. Garageplats som tillhör lägenheten samt ingår i den redan låga avgiften hör knappast till vanligheterna i centrala Uppsala. Lägenheten har det mesta som går att önska sig som hiss från markplan, garageplats, centralt men ändå lugnt läge och som dessutom är i mycket bra skick. Bara att flytta in och ha tillgång till hela centrums breda utbud av caféer, restauranger och butiker inom bekvämt gångavstånd.

Hela lägenheten är i mycket gott skick med ett nyrenoverat kök och badrum från 2013. Genomgående ekparkettgolv och samt väggar målade och tapetserade i ljusa smakfulla färger. Trevlig balkong i sydvästläge med eftermiddag/kvällssol.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.