Östra Ågatan 73 B / Centrum / Uppsala

Slutpris
4 100 000 kr
Referensnummer
169 570
Boarea
109 kvm
Avgift
7 640 kr/mån
Driftkostnad
508 kr/mån
Sovrum
0 Sovrum
Såld
2014-09-22
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Östra Ågatan 73 B såldes av oss 2014-09-22. Se alla våra försäljningar i Uppsala

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Boende med guldkant!
Äntligen ett mycket attraktivt alternativ för dig som söker ett centralt och bekvämt boende i fin rymlig lägenhet, 4 rok. hiss och stor balkong med vacker vy över vår vackra Fyriså, slottet och stadsparken!
Lägenheten är mycket välskött och har genomgående ljusa ytskikt och bra förvaringsmöjligheter.
Här erbjuds ett ljust kök med fin matplats vid fönstret, nyare vitvaror och angränsande matsal när du får gäster. Matsalen är ljus och luftig och har ett öppet samband med vardagsrummet men kan avskiljas med vackra glasdörrar om man vill. Från vardagsrummet når man den inglasade balkongen med vilsam vy mot Fyrisån och stadsparken.
Vidare erbjuder planlösningen två sovrum på var sida om det rymliga badrummet med egen tvättmaskin och välkomnande hall med gästtoalett, klädkammare och linneskåp.

Brf Kungsängsliljan är en populär förening där medlemmarna har tillgång till gästrum för era besökare, välsmakande måltider och gemenskap med andra när du vill. Här erbjuds många olika aktiviteter, allt utifrån intresse och behov. Här finns bl. a träningslokal, bibliotek, gästmatsal, läsecirklar mm. Lägenheten når du med hiss från markplan.
Här bor man med ett mycket centralt läge med närhet till såväl butiker, service, tågstation och restauranger som fina promenadstråk längs Fyrisån och stadsparken.
Varmt välkomna!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.