Östra Ågatan 73 B

Östra Ågatan 73 B

Slutpris

4 100 000 kr


Centrum— Uppsala

Östra Ågatan 73 B


Slutpris
4 100 000 kr

Centrum— Uppsala

Boende med guldkant!
Äntligen ett mycket attraktivt alternativ för dig som söker ett centralt och bekvämt boende i fin rymlig lägenhet, 4 rok. hiss och stor balkong med vacker vy över vår vackra Fyriså, slottet och stadsparken!
Lägenheten är mycket välskött och har genomgående ljusa ytskikt och bra förvaringsmöjligheter.
Här erbjuds ett ljust kök med fin matplats vid fönstret, nyare vitvaror och angränsande matsal när du får gäster. Matsalen är ljus och luftig och har ett öppet samband med vardagsrummet men kan avskiljas med vackra glasdörrar om man vill. Från vardagsrummet når man den inglasade balkongen med vilsam vy mot Fyrisån och stadsparken.
Vidare erbjuder planlösningen två sovrum på var sida om det rymliga badrummet med egen tvättmaskin och välkomnande hall med gästtoalett, klädkammare och linneskåp.

Brf Kungsängsliljan är en populär förening där medlemmarna har tillgång till gästrum för era besökare, välsmakande måltider och gemenskap med andra när du vill. Här erbjuds många olika aktiviteter, allt utifrån intresse och behov. Här finns bl. a träningslokal, bibliotek, gästmatsal, läsecirklar mm. Lägenheten når du med hiss från markplan.
Här bor man med ett mycket centralt läge med närhet till såväl butiker, service, tågstation och restauranger som fina promenadstråk längs Fyrisån och stadsparken.
Varmt välkomna!


Referensnummer
169 570
Boarea
109 kvm
Avgift
7 640 kr/mån
Driftkostnad
508 kr/mån
Sovrum
0 Sovrum
Såld
2014-09-22

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.