Övre slottsgatan 26c

Övre slottsgatan 26c

Slutpris

7 200 000 kr


Övre Slotts— Uppsala

Övre slottsgatan 26c


Slutpris
7 200 000 kr

Övre Slotts— Uppsala

Friköpt radhus på Öfre Slotts - första chansen på flera år i kvarteret!

Missa inte tillfället att förvärva ett friköpt radhus i omåttligt populära Öfre Slotts i Kvarteret Hörnet. Här har ni ett stadsradhus byggt 1981 med en fasad och ett yttre som samspråkar med övrig bebyggelse i området. Det är ett välplanerat radhus med stora rum som söker nya ägare som kan se möjligheterna att göra detta till ett trivsamt hem på nytt.

Nu har ni chansen att förvärva ett radhus i två plan om 145 kvm. Huset disponeras enligt följande: tre sovrum, duschrum, badrum, kök med matplats, vardagsrum, tvättstuga samt två klädkammare. Huset är till stora delar i originalskick och slitet vilket medför behov av renovering förutom duschrummet på entréplanet som renoverades 2016. Uppvärmning sker genom vattenburet värmesystem med fjärrvärme, fjärrvärmeväxlaren är från 2007.

Här bor ni med del i Öfre Slotts samfällighetsförening där man som fastighetsägare tillsammans sköter om innergårdarna. På innergårdarna hittar ni lekstuga och sandlåda för de yngre familjemedlemmarna samt sittgrupp och lummig grönska som t ex äpple- och päronträd. I samfällighetsavgiften på 5 060 kr/år ingår kabel-tv från ComHem, parkeringsplats i carportlänga, sommarskötsel och utomhusbelysning.

Med detta centrala och attraktiva läge får ni närhet till shopping, restauranger och rekreation längst med ån och i grönskande parker. För den som pendlar ligger Resecentrum på promenadavstånd från bostaden.

Huset säljs med Mäklarhusets trygghetspaket "Skyddat köp". Vänligen kontakta mäklaren för anmälan till visningar.

Välkommen på visning, välkommen hem!


Boarea
145 kvm
Driftkostnad
33 050 kr/år
Tomtarea
84 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2016-09-19

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.