Petterslundsgatan 21 B / Fålhagen / Uppsala

3:a i attraktiva Fålhagen!

Slutpris
1 975 000 kr
Referensnummer
171 885
Boarea
67 kvm
Avgift
3 083 kr/mån
Driftkostnad
400 kr/mån
Såld
2014-03-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Petterslundsgatan 21 B såldes av oss 2014-03-27. Se alla våra försäljningar i Uppsala

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fålhagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna härligt ljusa och fint renoverade 3:a belägen på våning 3 av 3 med stor balkong i sydvästläge. I dagsläget är bostaden omgjord till en mycket effektiv 4:a med ett mindre rum med skjutdörr, snyggt uppförd i vardagsrummet. Detta är givetvis något som en köpare kan lätt återställa om originalplanlösningen önskas. Lägenheten har ett fint IKEA-kök från 2008- 2010 med vita högblanka luckor, inbyggnadsmaskiner i rostfritt, mörkgrå stora klinkerplattor, enhetligt lagt med hallgolv, samt stor matplats i öppen planlösning mot vardagsrum. Vidare finns två bra sovrum och ett fint renoverat badrum från 2011 med grått klinkergolv, vitkaklade väggar, vikbara duschväggar i glas samt vit kommod. Nya persienner (2014) i samtliga fönster. Sammanfattningsvis ett snyggt och effektivt boende för Dig som vill ha lugn och ro med stor härlig innergård och allt vad City erbjuder inom räckhåll.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.