Petterslundsgatan 9 B / Fålhagen / Uppsala

Väldisponerad 4:a med två badrum i omtyckta Fålhagen!

Slutpris
3 105 000 kr
Boarea
106 kvm
Avgift
4 491 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2019-12-08
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Petterslundsgatan såldes av oss 2019-12-08. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Petterslundsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fålhagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Petterslundsgatan 9B och denna 4:a om 106 rymliga kvm belägen i omtyckta Fålhagen!

Planlösningen erbjuder en ordentlig hall, kök med matplats, ett rymligt och ljust vardagsrum med gott ljusinsläpp från större fönsterparti, tre sovrum och ett helkaklat badrum samt en Wc. Den möblerbara balkongen nås från ett av sovrummen och har sydöstligt läge. Vidare finns goda förvaringsutrymmen i form av en rymlig klädkammare, flertalet garderober med överskåp och två externa förråd i källarplanet som bostadsrättsinnehavaren disponerar över.
Brf Lunden är stabil bostadsrättsförening med flera gemensamma ytor som kan användas fritt av föreningens medlemmar, här finns t ex tvättstugor, hobbyrum, cykelrum och barnvagnsförråd samt ett övernattningsrum med 4 bäddar.
Föreningens medlemmar har även en mycket trevlig och grönskande innergård med lekplats samt flera sittgrupper att tillgå i ett skyddat och barnvänligt läge.

En av flera anledningar till att så många tycker om och väljer att bo i Fålhagen är enkelheten och det praktiska i att bo centralt i kombination med att bo i ett lugnt samt trivsamt område!
Det centrala läget ger Dig närhet till Vaksala torg, S:t Göransparken, Kvarnengallerian med serviceutbud som apotek, systembolag, livsmedelsaffär, frisör och restauranger. Uppsala konsert och kongress finns också det inom bekvämt promenadavstånd.
Boendes på Petterslundsgatan 9B ger inte endast närhet till shopping och service i Centrum, det stadsnära läget ger Dig kort avstånd till Resecentrum, vilket gör denna bostad alldeles utmärkt även för pendlaren. För Dig som pendlar med bil tar Du Dig enkelt till E4:ans båda påfarter via närliggande Tycho Hedéns väg.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Fålhagen

Det finns många anledningar till att Fålhagen är ett av Uppsalas mest populära bostadsområden! Här bor du centralt men samtidigt i ett lugnt och trivsamt område.

Historik

"Fåålehage lyder til Sätuna" sägs det på en karta från 1635. Sätuna var då en gård öster om själva Uppsala. Från början var Fålhagen en beteshage för fålar (unghästar). Fålhagen präglas idag av blandad bebyggelse, allt från lägenheter till större villor.

Kommunikation

Närheten till Centralstationen ger goda pendlingsmöjligheter till alla Uppsalas hörn men även utanför stadens gränser. För dig som pendlar med bil tar du dig enkelt till E4:ans påfarter via närliggande Tycho Hedéns väg.

Fritid och friluftsliv

I Fålhagen finner du flertalet parker och lekplatser bland annat S:t Göransparken, Frodeparken och Vallbydungen. I närområdet finns även ett antal gym och vid Österängens IP finns fotbollsplan och löparbana. Vid Fålhagen IP övar många på löpsteget samt åker skidor och skridskor vintertid.

Service och barnomsorg

Det centrala läget ger dig närhet till Centralstationen med matbutik, hotell, restauranger samt Vaksala torg med Uppsala Konsert & Kongress. I Kvarnengallerian finns apotek, systembolag, livsmedelsbutik, frisör och restauranger m.m. På cykel- och gångavstånd nås Uppsalas stadskärna som erbjuder ett stort antal fackhandelsbutiker, caféer, restauranger och gym. I city ligger de flesta av Uppsalas universitetsinstitutioner samt de mycket välbesökta studentnationerna. I Fålhagen finns flertalet förskolor och skolor, bl.a. Petterslunds förskola, Frodeparkens förskola, Almtunaskolan (Åk. F-6), Vaksalaskolan (Åk. F-9) och Celsiusskolan (gymnasium).

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.