Petterslundsgatan 9 B

Petterslundsgatan 9 B

Slutpris

3 105 000 kr


Fålhagen— Uppsala

Petterslundsgatan 9 B


Slutpris
3 105 000 kr

Fålhagen— Uppsala

Väldisponerad 4:a med två badrum i omtyckta Fålhagen!

Välkommen till Petterslundsgatan 9B och denna 4:a om 106 rymliga kvm belägen i omtyckta Fålhagen!

Planlösningen erbjuder en ordentlig hall, kök med matplats, ett rymligt och ljust vardagsrum med gott ljusinsläpp från större fönsterparti, tre sovrum och ett helkaklat badrum samt en Wc. Den möblerbara balkongen nås från ett av sovrummen och har sydöstligt läge. Vidare finns goda förvaringsutrymmen i form av en rymlig klädkammare, flertalet garderober med överskåp och två externa förråd i källarplanet som bostadsrättsinnehavaren disponerar över.
Brf Lunden är stabil bostadsrättsförening med flera gemensamma ytor som kan användas fritt av föreningens medlemmar, här finns t ex tvättstugor, hobbyrum, cykelrum och barnvagnsförråd samt ett övernattningsrum med 4 bäddar.
Föreningens medlemmar har även en mycket trevlig och grönskande innergård med lekplats samt flera sittgrupper att tillgå i ett skyddat och barnvänligt läge.

En av flera anledningar till att så många tycker om och väljer att bo i Fålhagen är enkelheten och det praktiska i att bo centralt i kombination med att bo i ett lugnt samt trivsamt område!
Det centrala läget ger Dig närhet till Vaksala torg, S:t Göransparken, Kvarnengallerian med serviceutbud som apotek, systembolag, livsmedelsaffär, frisör och restauranger. Uppsala konsert och kongress finns också det inom bekvämt promenadavstånd.
Boendes på Petterslundsgatan 9B ger inte endast närhet till shopping och service i Centrum, det stadsnära läget ger Dig kort avstånd till Resecentrum, vilket gör denna bostad alldeles utmärkt även för pendlaren. För Dig som pendlar med bil tar Du Dig enkelt till E4:ans båda påfarter via närliggande Tycho Hedéns väg.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
106 kvm
Avgift
4 491 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2019-12-08

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.