Petterslundsgatan 9 BA / Fålhagen / Uppsala

Slutpris
2 300 000 kr
Referensnummer
97 459
Boarea
58 kvm
Avgift
2 435 kr/mån
Driftkostnad
412 kr/mån
Såld
2014-10-31
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Petterslundsgatan såldes av oss 2014-10-31. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Petterslundsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fålhagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en 2:a utöver det vanliga! Med ca tre meter i takhöjd i vardagsrum och kök samt egen ingång och uteplats.

Lägenheten är i genomgående i mycket gott skick och erbjuder er ett helkaklat badrum, ljust sovrum med skjutdörrsgarderober, modernt kök, stort och luftigt vardagsrum med utgång till mysig uteplats. Under det nuvarande golvet ligger ett genomgående marmorgolv för den som önskar ta fram detta.

Fålhagen är ett av Uppsalas mest eftertraktade områden präglat av gröna parker men också framför allt för närheten till både city och Resecentrum.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.