Polhemsgatan 8 / Rickomberga / Uppsala

Slutpris
2 530 000 kr
Referensnummer
113 141
Boarea
84 kvm
Avgift
4 438 kr/mån
Såld
2014-03-19
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Polhemsgatan 8 såldes av oss 2014-03-19. Se alla våra försäljningar i Uppsala

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rickomberga är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Lägenhet med trädgårdskänsla och utan insyn. Eget altandäck och utsikt mot gräsyta och skogsdunge. Välplanerad 3:a med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Rymligt badrum med ångduschkabin, tvättmaskin, torktumlare och arbetsbänk. Denna lägenhet kan passa vem som helst men i synnerhet barnfamiljen vill ha enkel åtkomst till lekytor eller paret som lämnar villan och vill bevara trädgårdskänslan. Närhet till skola, dagis och bra pendlingsläge.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.