Portalgatan 29 / Kapellgärdet / Uppsala

Slutpris
3 030 000 kr
Referensnummer
74 572
Boarea
97 kvm
Avgift
4 763 kr/mån
Driftkostnad
600 kr/mån
Sovrum
3 Sovrum
Såld
2014-10-31
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Portalgatan såldes av oss 2014-10-31. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Portalgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kapellgärdet är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna centralt belägna 4:a i högt och fritt läge på 6:e våningen i fastighet byggd 2005 med hiss ända från garage. Här bor ni med trevliga promenadstråk inpå knuten och kort gångavstånd till bland annat City, Resecentrum och Vaksala torg.

Lägenheten har en underbar balkong utrustad med markis och grått golv, belägen i soligt västerläge mot stor och grön innergård. Takvåningen ovanför går inte ut lika långt i byggnaden som denna lägenhet vilket gör att balkongen inte har balkong rakt ovanför.
Bostaden består av en luftig hall med klädkammare/förråd, badrum med vitkaklade väggar, gråkaklad fond och inkaklat badkar enhetligt med fond, två stora sovrum och ett tredje sovrum som delats av till mindre arbetsrum/sovrum samt separat förråd. Den avdelande väggen har inte fästs i golv vilket gör att den som önskar kan återställa till originalplanlösning. Vidare finns ett luftigt vardagsrum med utgång till balkong samt nyrenoverat kök från 2012 med vita luckor i högblankt, inbyggd ugn och micro, kyl och frys i fullhöjd, diskmaskin, fläkt, bra matplats för ca 6 personer och stora härliga glasytor.
100 MBit Bredband ingår i månadsavgiften!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.