Portalgatan 29

Portalgatan 29

Slutpris

3 030 000 kr


Kapellgärdet— Uppsala

Portalgatan 29


Slutpris
3 030 000 kr

Kapellgärdet— Uppsala

Välkommen till denna centralt belägna 4:a i högt och fritt läge på 6:e våningen i fastighet byggd 2005 med hiss ända från garage. Här bor ni med trevliga promenadstråk inpå knuten och kort gångavstånd till bland annat City, Resecentrum och Vaksala torg.

Lägenheten har en underbar balkong utrustad med markis och grått golv, belägen i soligt västerläge mot stor och grön innergård. Takvåningen ovanför går inte ut lika långt i byggnaden som denna lägenhet vilket gör att balkongen inte har balkong rakt ovanför.
Bostaden består av en luftig hall med klädkammare/förråd, badrum med vitkaklade väggar, gråkaklad fond och inkaklat badkar enhetligt med fond, två stora sovrum och ett tredje sovrum som delats av till mindre arbetsrum/sovrum samt separat förråd. Den avdelande väggen har inte fästs i golv vilket gör att den som önskar kan återställa till originalplanlösning. Vidare finns ett luftigt vardagsrum med utgång till balkong samt nyrenoverat kök från 2012 med vita luckor i högblankt, inbyggd ugn och micro, kyl och frys i fullhöjd, diskmaskin, fläkt, bra matplats för ca 6 personer och stora härliga glasytor.
100 MBit Bredband ingår i månadsavgiften!


Referensnummer
74 572
Boarea
97 kvm
Avgift
4 763 kr/mån
Driftkostnad
600 kr/mån
Sovrum
3 Sovrum
Såld
2014-10-31

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.