Ritargatan 1 A / Salabacke / Uppsala

Slutpris
1 395 000 kr
Referensnummer
112 634
Boarea
43.5 kvm
Avgift
2 083 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Såld
2014-09-10
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Ritargatan 1 A såldes av oss 2014-09-10. Se alla våra försäljningar i Uppsala

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Salabacke är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Bo i lugna och trevliga Salabacke i en effektiv planerad 2:a med genomgående ljus färgsättning. Väl inne i bostaden möts ni av en hall med praktiskt klinkergolv och goda avhängningsmöjligheter, arbetskök med trevlig matplats för ca 6 personer och öppen planlösning mot vardagrum med stort fönsterparti som generar ett fint ljusinsläpp, ett sovrum med plats för dubbelsäng samt ett renoverat helkaklat badrum.

Salabacke är ett mycket eftertraktat läge speglat av stora och många parker samt närhet till city. Lägenheten ligger endast ett stenkast från Gränby centrum och samtidigt några få minuters promenadväg från den stora gröna Källparken. Även bra pendlarläge till nya E4:an.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.