Ritargatan 1 E

Ritargatan 1 E

Slutpris

2 580 000 kr


Salabacke— Uppsala

Ritargatan 1 E


Slutpris
2 580 000 kr

Salabacke— Uppsala

Välplanerad 4:a med stora sällskapsutrymmen - gavellägenhet och balkong i västerläge

Välkommen till en stor 4:a om 121 kvm med plats för hela familjen i tre rymliga sovrum och stora sällskapsutrymmen. Här bor ni på andra våningen en trappa upp med tillgång till hiss från markplan. Från vardagsrummet kan ni gå ut på balkongen om ca 7 kvm och njuta av kvällssolen i väster eller utnyttja den fina och gröna innergården i soligt söderläge med bl. a. grillmöjligheter.

Lägenheten, i gott skick, erbjuder genomgående ljusmålade väggar, ekparkett och många fönster. Det är en stor och trevlig lägenhet med mycket ljus och Ni välkomnas direkt av den rymd hallen erbjuder med stort utrymme för avhängning men framförallt den breda korridor som leder till köket med mellanliggande sovrum och badrum. Förutom tre sovrum och stora sällskapsutrymmen, i kök och vardagsrum, finns en gäst-wc och ett duschrum med wc och förberett för installation av tvättmaskin. Mitt i lägenheten finner ni en stor klädkammare.

Flytta till en trevlig och ekonomiskt stabil HSB-förening där värme, vatten, bredband (100/100), kabel-tv (grundutbud) och stort vindsförråd (ca 9 kvm) ingår i månadsavgiften. Föreningen har tre tvättstugor varav en av dessa är belägen i samma trappuppgång som lägenheten. Andra gemensamhetsutrymmen som finns är innergården, sophus och tre cykelförråd på gården. Det finns lediga parkeringsplatser, med och utan el-stolpe.

Bo i Brf Vinkelhaken som ger Er närhet, med kort promenadavstånd, till all tänkbar service i populära och växande Gränby centrum. Här finns matbutiker, restauranger, shopping, apotek, frisörsalonger, systembolag, caféer, träningsanläggning med mer. I norra Salabacke har ni bra pendlingsmöjligheter med snabb åtkomst till E4:a, cykelavstånd till city och resecentrum. Fina strövområden i Källparken och Gränbyparken. Flertalet förskolor och skolor finns i närheten, bl.a. Kamomillens, Källparkens och Salabacke förskola samt Brantingsskolan, Liljeforsskolan, Gränbyskolan, Årstaskolan m.fl.

Välkommen på visning, välkommen hem!


Boarea
121 kvm
Avgift
7 211 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2016-09-09

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.