Sågargatan 2 C / Industristaden / Uppsala

Slutpris
3 170 000 kr
Referensnummer
122 763
Boarea
99 kvm
Avgift
5 667 kr/mån
Driftkostnad
350 kr/mån
Sovrum
3 Sovrum
Såld
2014-03-19
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Sågargatan 2 C såldes av oss 2014-03-19. Se alla våra försäljningar i Uppsala

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Industristaden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till denna fina välplanerade 4:a med två balkonger, hiss från markplan, nära stationen och Fyrisåns promenadstråk!

Lägenheten erbjuder ett stilrent välutrustat kök, inbjudande vardagsrum med utgång till den ena rymliga balkongen som blir som ett extrarum, stilrent badrum samt tre sovrum, hall och klädkammare. Lägenheten är ljus och inbjudande och har genomgående ekparkett på golven.
Här bor du med tillgång till en vackert planerad kringbyggd innergård i lugnt område bara några få minuters promenad från citykärnan, tågstationen och via nya gång/cykelbron även till vackra stadsparken med dess promenadstråk och Akademiska sjukhuset.
I området finner Ni bland annat Willys, bensinmackar, flera kvartersrestauranger; sushi, italienskt och sallad samt förskola och flera mindre butiker och mer är på gång.
Fyrisån leder ett stenkast bort in mot city till dess gästhamn, kajplatser och restauranger.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.