Sågargatan 2 C

Sågargatan 2 C

Slutpris

3 170 000 kr


Industristaden— Uppsala

Sågargatan 2 C


Slutpris
3 170 000 kr

Industristaden— Uppsala

Välkomna till denna fina välplanerade 4:a med två balkonger, hiss från markplan, nära stationen och Fyrisåns promenadstråk!

Lägenheten erbjuder ett stilrent välutrustat kök, inbjudande vardagsrum med utgång till den ena rymliga balkongen som blir som ett extrarum, stilrent badrum samt tre sovrum, hall och klädkammare. Lägenheten är ljus och inbjudande och har genomgående ekparkett på golven.
Här bor du med tillgång till en vackert planerad kringbyggd innergård i lugnt område bara några få minuters promenad från citykärnan, tågstationen och via nya gång/cykelbron även till vackra stadsparken med dess promenadstråk och Akademiska sjukhuset.
I området finner Ni bland annat Willys, bensinmackar, flera kvartersrestauranger; sushi, italienskt och sallad samt förskola och flera mindre butiker och mer är på gång.
Fyrisån leder ett stenkast bort in mot city till dess gästhamn, kajplatser och restauranger.


Referensnummer
122 763
Boarea
99 kvm
Avgift
5 667 kr/mån
Driftkostnad
350 kr/mån
Sovrum
3 Sovrum
Såld
2014-03-19

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.